Ο ύπνος είναι σημαντικός παράγοντας που μας εξασφαλίζει όχι μόνο ενέργεια αλλά και υγεία αφού συμβάλλει κατά πολύ στη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Κύριος σκοπός είναι όταν ξυπνάμε να νιώθουμε ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια.

Η συνεργασία μας με την ελληνική εταιρεία παραγωγής προϊόντων ύπνου Elatirio Strom έχει ως στόχο την επίτευξη του παραπάνω σκοπού, την βελτίωση της ποιότητας που χρειαζόμαστε στον ύπνο, μέσω σωστών, φυσικών, πιστοποιημένων και ποιοτικών υλικών.

Η εταιρεία ELATIRIO STROM από το 1964 μέχρι σήμερα, έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην βελτίωση των συνθηκών ύπνου.

Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονο μηχανολογικό και κτιριακό εξοπλισμό, με σκοπό να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα προϊόντων στρωματοποιίας!

Επιπρόσθετα της έχει απονεμηθεί πιστοποιητικό αξιολόγησης International Quality Certification, βάσει της συμμόρφωσής της με το πρότυπο ΕΛΟΤ ISO 9001:2008 και έχει αναγραφεί στον κατάλογο πιστοποιημένων επιχειρήσεων της IQC International.

Μια δοκιμή σε όλα τα στρώματα της συλλογής μας θα σας ενθουσιάσει. Επισκεφτείτε μας για να διαπιστώσετε την ποιότητα από κοντά και να ανακαλύψετε τον βέλτιστο συνδυασμό υλικών που είναι ιδανικός για εσάς και τις συνήθειες του προσωπικού σας ύπνου.