Η Ιστορία

Η εταιρεία Casa Ampia δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου εδώ και 40 χρόνια. Το ιστορικό της ξεκινάει από το 1972, όταν ο Νικόλαος Τερεζής ίδρυσε μια μικρή βιοτεχνία επίπλου στην Αθήνα με στόχο την κατασκευή επίπλων υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας που θα αποτελούσαν καινοτομία για την ελληνική αγορά την εποχή εκείνη.

Η αγάπη και το πάθος του Νικόλαου Τερεζή για την επιπλοποιία κατάφεραν να εδραιώσουν την εταιρεία ως την πρώτη επιλογή όλων όσων αναζητούσαν να επιπλώσουν τις οικίες τους με έπιπλα κομψού σχεδιασμού και αισθητικής, υψηλής ποιότητας και μεγάλης αντοχής. Ο συνδυασμός του κλασσικού σχεδιασμού με την άρτια τεχνική αποτέλεσε το εφαλτήριο για την ανάπτυξη και την επιτυχία της εταιρείας.

Η Νέα Γενιά

Το μεράκι και ο ζήλος του ιδρυτή της εταιρείας για τη δουλειά του πέρασαν αναπόφευκτα και στα παιδιά του, για τα οποία το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν την οικογενειακή παράδοση δεν αποτέλεσε επιλογή αλλά λογικό προορισμό. Έτσι στα τέλη της δεκαετίας του 1990, η συμμετοχή της νεότερης γενιάς συνέστησε το δεύτερο ορόσημο για την εταιρεία που δημιουργήθηκε από τον κύριο Τερεζή, εξελίσσοντας και μετονομάζοντας την πλέον σε Casa Ampia.

Ο Τάσος Τερεζής, απόφοιτος διοίκησης επιχειρήσεων και η Μαίρη Τερεζή, αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων, μπήκαν στην εταιρεία αναζοπυρώνοντας το πάθος του ιδρυτή της και προσδίδοντας της νέα πνοή και δυναμική. Η εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων διοίκησης, η μοντέρνα οπτική και τα νέα σχέδια από τον Τάσο και τη Μαίρη, σε συνδυασμό με το μεράκι και το αδιαπραγμάτευτο πάθος του Νικόλαου Τερεζή για ποιότητα, ώθησαν την Casa Ampia σε υψηλότερα επίπεδα ποιότητας προϊόντων και παροχής υπηρεσιών για τους πελάτες της.

Σήμερα, η εταιρεία λειτουργεί τρία καταστήματα στην Αττική και ένα στην Κρήτη, ενώ συνεργάζεται με έναν μεγάλο αριθμό καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο, έχοντας διαμορφώσει ένα ευρύ δίκτυο πωλήσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Ποιότητα & Διαχρονικότητα

Για όσους επιθυμούν την υψηλή αισθητική και την ποιοτική τελειότητα στο χώρο τους, αναζητώντας το συνδυασμό του μοντέρνου σχεδιασμού και της λειτουργικότητας, η Casa Ampia αποτελεί τη σίγουρη επιλογή.

Η εταιρεία διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο του επίπλου και απαραίτητη τεχνογνωσία για την κατασκευή διαχρονικών και ποιοτικών επίπλων που αναδεικνύουν το χώρο, ενώ παράλληλα προσδίδουν ύφος διακριτικής πολυτέλειας και απαράμιλλης αισθητικής.